Koripallo

pexels-photo-305244

Korista Välimeren rannalla!!!

Travelinmanin Koripallomatkat ovat nyt saatavillanne! Teemme koripallomatkoja Espanjaan, Portugaliin, Kroatiaan ja Italiaan, sekä myös lähialueille Ruotsiin ja Viroon.

Olkoon kyseessä mikä hyvänsä maa, toteutamme toiveenne parhaamme mukaan!

Suuri kansainvälinen koripalloturnaus Pääsiäisenä ja Pääsiäisviikolla Blanesissa.
Ikäluokat 2006 – 2001. Tytöille ja pojille.

ESPANJA: 

Kataloniassa treeni ja elämä maistuu Lloret de Marissa ja Blanesissa. Sekä laji- että oheisharjoitteet sujuvat ja rentoutuksen voi hoitaa hotellin altaalla tai uimarannalla. Oheisohjelmaakin on helppo keksiä: esim. Barcelonan koripallo-ottelu ACB Ligassa on unohtumaton elämys – puhumattakaan FC Barcelonan jalkapallo-ottelusta Nou Campilla.

Lloret de Mar on profiloitunut aktiiviliikkujan kohteeksi, mistä löydät loistavat puitteet kaikkeen liikuntaan. Pyöräilyreitit halkovat Costa Bravan rannikkoa. Alueella on uimahalli, yleisurheilustadion sekä lukuisia sisähalleja. Niinpä korisjoukkueiden tarpeisiin löytyy useita kenttiä ja sopivantasoisia vastuksia. Hotellit ovat edullisia ja tasokkaita.

Lue lisää Lloret de Marista

ITALIA

Italiassa on useita mahdollisia leiripaikkoja Veronan alueella, lähellä Gardajärveä. Upeat maisemat ja leppeä Pohjois-Italian ilmasto takaavat viihtyisän leirin.

KROATIA

Myös muista maista, kuten Kroatiasta on mahdollisuus löytää teille sopiva leiripaikka – Kroatiassa sellainen on vaikkapa Rovinjissa.