YRITYKSET

Meeting by the ocean

Ainutlaatuinen vahvuutemme on paikallistuntemus sekä Euroopassa, että Suomessa. Tiimimme on erikoistunut tapahtumatuotantoon sekä joukkue -ja tiimimatkoihin.

Tarjoamme sinulle henkeä kohottavaa yhdessäoloa sekä yrityksesi vientiä eteenpäin elämyksellisessä ympäristössä! Lähde kohti uusia strategioita ja ideoita yhdessä yrityksesi tai asiakkaidesi kanssa!

Etsimme sinulle toiveiden mukaisen paikan, rakennamme ohjelman ja vastaamme sekä matka-ja tapahtumajärjestelyistä paikan päällä. Järjestämme tarpeittesi mukaan tapahtuman, tapahtuman ympärille tulevat järjestelyt, muuttuvan seminaariohjelman, ruokailut sekä aktiviteetit koko ryhmällenne!

Säästät kokonaiskustannuksissa, sekä aikaa ja vaivaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Suunnitellaan yhdessä teille unohtumaton kokemus!

TYKY PÄIVÄT

Tapahtumatuotantoon erikoistuneena kokeneena toimistona tuotamme laadukkaan Tyky -päivän ammattilaisverkostomme kanssa. Toteutus voi olla kotikaupungissanne, risteilyllä tai vaikka Tallinnassa.

Tästä pääset tutustumaan laadukkaaseen tyky -päivään.

KANNUSTA! MOTIVOI! YHDISTÄ!

Yritysmatkat niin lähialueille kuin pidemmällekin. Teetpä sitten asiakashallintaa tai kannustematkoja. Matkalla isäntä voi olla isäntä ja matkanjohtajan tehtävä on toteuttaa ryhmän mahdottomatkin toiveet laadukkaasti. Myös messumatkat.